Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με τηλεδιάσκεψη από την ΠΕΔ-ΙΝ για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος για την COVID-19

Αργοστόλι, 15 Νοεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με τηλεδιάσκεψη από την ΠΕΔ-ΙΝ για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος για την COVID-19.

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) πραγματοποιεί  σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος για την COVID-19». Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 12-17 ετών.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα είναι με τηλεδιάσκεψη και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 13:30.

Eνημερωτικές εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:

 α) H κα Μαρία  Θεοδωρίδου Προέδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Ομότιμος Καθηγήτρια Παιδιατρικής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 β) Η κα Θεανώ Γεωργακοπούλου Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος, Προϊσταμένη Τμήματος Νοσημάτων που προλαμβάνονται με εμβολιασμό & Συγγενών Λοιμώξεων, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Την ενημερωτική εκδήλωση καλούνται να την παρακολουθήσουν:

Oι Δήμαρχοι της Περιφέρειας μας,

Oι Αντιδήμαρχοι ή Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι εντεταλμένοι για θέματα Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων τους,

Oι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,

Oι Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων,

Oι Πρόεδροι των αντίστοιχων Ιατρικών Συλλόγων,

Οι Διοικητές Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Ιονίων Νήσων,

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφέρειας μας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά (live streaming) και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την παρακολουθήσει ελεύθερα από τη σελίδα μετάδοσης:

https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-10338

 

 

Από το Γραφείο Τύπου